"Voor nog meer uitstapjes en dagplezier .. "  Klik hier op uitgaanstips.


-~-
Familiestart
-~-

Uitgaanstips voor jong en oud* NETHERLANDS FAST FACTS

Wat doen de files en het weer vandaag
Meer aktuele informatie over weer en files


Rubrieken:

Home

Dierentuin!
-Naar de dierentuin

Pretparken
-Vakantie- en pretparken

Jeugd vakantiekampen
-Vakantiekampen voor jongeren van 6-27 jaar.

Uitgaanstips!!
-Diverse uitgaanstips
-Leuke uitjes!


effeweg.nl
Effeweg


Apeldoorn
-Informatie over Apeldoorn
-Informatie over Gelderland


Wetenswaardigheden
-Nutte en onnutte informatie

lastminute  aanbiedingen
Lastminute aanbiedingen


Vakantie aanbiedingen
-Alle vakantieaanbiedingen
-Wellness vakantiereizen
-Vakantiewoningen
-Cruises en vaarvakanties
-Kamperen, b&b,hotels enz.


Vitaliteit
-Water
-Lichaamsverzorging

Welkom op de Apeldoornse markt
* Apeldoornse markt


Familie Startpagina
Familiesite met onderwerpen:
-Senioren en kids
-Cultuur, Fun, Tuin, Kunst
-Wetenswaardigheden, winkelen
-Gezondheid,weer enz.


Kokkerellen!
-Zelf in de keuken!


 

Handicap en vakantie
-Aangepaste vakanties

filemeldingAktuele file meldingen

Kinderactiviteiten in Amsterdam!

Fiets er op uit!
-Fietstochten
-Fiets vakanties
-Fietsroute planners


Wandelen!
-Wandelroutes
-Wandelvakanties
-Wandelroute planners


Lekker uit eten
-Restaurants in en om Apeldoorn

 

Alle kaartjes op één overzichtelijke website

Dutch webdirectory Primalink

Benelinx

www.webwyzer.nl

 

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

Op het ruim opgezette en best uitgeruste vakantiepark van de Wadden biedt Vakantiepark de Krim haar gasten 350 ruime bungalows, 80 luxe chalets en 600 comfortabele kampeerplaatsen.

 

 

Wereldtijden - Worldtime map - Alle tijden van de wereld op een wereldkaart
Wereldtijden


 

Vertrek- en aankomsttijden vele luchthavens
Vertrek/aankomst
 

Welkom bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe

 

 

 

 

e-mail verstuur hier uw mail


Disclaimer


maak er iets moois van, vandaag!

vorige

kinderen

Uitgaanstips voor kinderen en volwassenenkinderglijbaan boek van www.mariannebusser-ronschroder
Schoolvakanties 2016-2017
Lees hier wanneer de vakanties zijn van het basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs voor het schooljaar 2016-2017. Mbo-instellingen, hogescholen en universiteiten mogen de vakanties zelf bepalen.

Uitmetkorting Uitmetkorting
Met korting of soms zelfs gratis erop uit? Uitmetkorting verzamelt per attractie allerlei kortingsacties van verschillende bedrijven en organisaties. Niet alleen voor pretparken, dierentuinen enz. maar nog veel meer.


Malkenschoten, ApeldoornKinderparadijs Malkenschoten
Als een van de weinige attractieparken in Nederland is Kinderparadijs Malkenschoten het hele jaar dagelijks open, behalve op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Een dagje uit met kinderen naar het Kinderparadijs van Binky in Apeldoorn is altijd Big Fun, met speelplezier, spetterpret en een beestenboel. Het klim- en klauterparcours maakt dit familiepark extra aantrekkelijk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

 

Kristalbad, ApeldoornBoschbad (Kristalbad) Apeldoorn
Het mooiste en grootste openluchtbad van Nederland
Zonnen, zwemmen, sporten, spelen, midgetgolfen of een kanotocht? Het kan allemaal in het Boschbad dat aan de rand van Apeldoorn en toch midden in de prachtige Veluwse bossen ligt.
Boschbad, ApeldoornMet verschillende bassins, grote zonneweiden, een geweldige waterspeeltuin en een zandstrand voor de kinderen is dit grootste en mooiste openluchtbad van Nederland een uniek bad, geschikt voor het hele gezin. Het Boschbad (dat bestaat sinds 1934) is een van de grootste openluchtzwembaden van Nederland.

 

Malkander, ApeldoornAquacentrum Malkander
is een groot (overdekt) zwembad met diverse binnenbaden en een splinternieuw buitenbad. Malkander heeft veel mogelijkheden van recreatief zwemmen tot zwemlessen en aquasporten.

 

 

Coda Kinderatelier, ApeldoornCoda Kinderatelier, Apeldoorn
Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan in de schoolvakanties naar CODA. Wij organiseren uitdagende en leerzame Kinderateliers waarbij kinderen worden omgetoverd tot echte kunstenaars. In elk Kinderatelier staat een ander kunstberoep centraal. Vier je kinderfeestje bij CODA !!

 

de oudste midgetgolf gravelbaanMidgetgolf
Apeldoorn bezit één van de oudste midgetgolf gravelbanen in Nederland. De midgetgolfbaan bestaat uit 18 lange goed onderhouden gravelbanen, voorzien van verschillende hindernissen, verspreid over 4500 m2 bosrijke grond. U midgetgolft echt midden in de natuur !
Tevens is er een gezellig terras aanwezig (gedeeltelijk overdekt) en diverse picknickplaatsen waar u in alle rust een kopje koffie, drankje of een ijsje kunt nuttigen.

 

Familiepretpark Julianatoren Familiepretpark JulianatorenFamiliepretpark Julianatoren.
Apeldoorn, Koningin Juliana Toren is vanaf 16 april 2017 weer dagelijks geopend.
Op 15 april 2010 vierde familiepretpark Koningin Juliana Toren haar 100-jarig bestaan. Het leukste dagje uit beleef je bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raak je niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium', voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar!


een avontuurlijk, natuur- en milieuvriendelijk klimbos.Apeldoorn,Klimbos Veluwe
een avontuurlijk, natuur- en milieuvriendelijk klimbos.
Op een schitterende natuurlijke locatie, verscholen in de bossen rond Apeldoorn ligt Klimbos Veluwe. Sinds 2009 zijn wij daar gevestigd en waren één van de eerste klimbossen in Nederland. Inmiddels is Klimbos Veluwe uitgegroeid tot een park met 8 verschillende route's, van 0,5 meter tot 18,5 meter hoog, meer dan 120 bruggen, 550 meter tokkelbaan plezier, een Bungeejump en alles volgende de strenge Europese normeringen. Voor de junior bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos.

 

Apenheul Apenheul
De apen leven namelijk in gebieden die zoveel mogelijk op hun natuurlijke leefomgeving lijken. We stimuleren de dieren ook zoveel mogelijk van hun natuurlijke gedrag te laten zien. Bovendien kunnen bezoekers vaak ook in die gebieden komen en gewoon tussen de apen lopen. We hopen op die manier de verwondering van bezoekers te stimuleren want dat geeft ons de gelegenheid bezoekers te vertellen over regenwouden en hun bewoners. En daarom noemen we de dieren in Apenheul "ambassadeurs van het regenwoud.". Tussen de honderden apen en aapjes die vrij tussen de bezoekers door het bos klimmen en klauteren, zijn nu ook vogels te zien. In de 1.500 m2 grote volière leven vogels die voorkomen in Zuid-Amerika. Open vanaf 14 april 2017 .

Kinder Spooktochten
KINDER SPOOKTOCHT Lang geleden, in een andere tijd, maar ook in een andere wereld gebeurden veel dingen die wij nu omschrijven als tovenarij en magie. Voor de wezens die daar leefden was het echter heel normaal om vriend en vijand steeds te verrassen met een vleugje abracadabra.

kidsplayground* Kidsplayground
Lekker binnen spelen? De kleintjes spelen in gezelschap van hun ouders of begeleiders op speciaal voor hen ontwikkelde soft-playtoestellen, ballenbakken, glijbanen enz., of in het speelse maar niet minder spannende autocircuit, deels verscholen in de speelstructuren. De grotere kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in gigantische speelstructuren op diverse speelniveau's met honderden hindernissen, trampolines, glijbanen, tunnels, springkussens, touwladders enz.

Monkey Town* Monkey Town het leukste indoor speelparadijs van Nederland!
Lekker binnen spelen? Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder hebben we een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden! Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Doe-FabriekDe Doe-Fabriek is een organisatie- en evenementenbureau dat vooral gericht is op kinderen. Een onderdeel van de Doe Fabriek is het Kinderkookcafé. Bij het Kinderkookcafé is het mogelijk om je feestje te vieren. Dit kan op 7 dagen in de week tussen 11.00 en 18.00 uur. Ook kan je met het hele gezin komen eten waarbij de kinderen hun eigen Tapas of High Tea maken op de Tapas Kids avonden en middagen.


Bonami-spelcomputer-museum.BONAMI SPELCOMPUTER MUSEUM
Een Familie bezoek aan het Spelcomputer Museum (in Zwolle ), een beleving voor alle generaties.Ouders leggen aan hun jeugd uit, en kunnen het voordoen, waar zij het mee moesten doen in hun Game tijd. De Pong, Atari, Commodore-64, Amiga, Sinclair en andere kanjers uit vervlogen tijden. Dat is mogelijk omdat wij een deel van de collectie speelbaar voor het publiek hebben opgesteld. De jeugd kan overigens aan de Ouders laten zien waar hun sterke punten liggen in de Game wereld.enz. enz.


Boerderij Den Hoek, voor bedrijfsuitjes, streekproducten, kookworkshops en kamperen.Boerderij Den Hoek, Kookworkshops en kamperen.
Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio "De Boerenkeuken". De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops enz. waarbij ook boerengolf en meer.


De Middelste Molen is de enige papierfabriek in Nederland die in oude staat bewaard gebleven is.Papierfabriek de Middelste Molen
De Middelste Molen is te bezichtigen door individuele bezoekers en door groepen. Een (h)eerlijk stapje terug in de tijd. Als u de molen op een draaidag bezoekt is dat een unieke ervaring. U waant zich in de 19e eeuw wanneer u tussen de ratelende en bonkende machines het productieproces volgt van het oeroude Hollandse papier. Tijdens de leerzame en unieke kennismaking met de Middelste Molen volgt u niet alleen het proces van de machinale papierproductie, ook het handgeschept papier, al dan niet voorzien van een watermerk, wordt hier nog steeds gemaakt. Een product dat door kunstenaars in binnen- en buitenland hoog gewaardeerd wordt.


veldwerknederland.nl
Landgoed Het Woldhuis
Diverse aktiviteiten waaronder: In een nostalgische Daf 33 is autorijden een echte belevenis.,Daftocht over Veluwe en door de IJsselvallei,Daf puzzeltocht,Klootschieten enz.

 

Workshop voorbeelden Kinderen.Feesttaarten de Suikertante.de Suikertante - feesttaarten en workshops
Een feestelijke gelegenheid vraagt natuurlijk om feestelijk gebak. Dit kan zijn voor een verjaardag, bruiloft, een geboorte, een jubileum of een bijzondere feestdag. Van het meest simpele koekje of cakeje tot een bruidstaart in lagen, alles kan versierd worden met fondantsuiker en spuitsuiker tot een uniek kunstwerkje. Dit zijn eetbare kunstwerkjes, bijna te mooi om op te eten, maar toch echt om je tanden in te zetten.


Zangfeest met CD opname Stoer zangfeest spektakel voor jongens en meiden.
Muziekstudio437 Apeldoorn. Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.Kinderfeest met CD opname max. 10 kids.

 

 't Smallert* Recreatiepark 't Smallert, gelegen in Emst
Het attractiepark heeft veel doe- en speelmogelijkheden. In de kanovijver kunnen de kinderen in een indianenkano varen en een pontje en stapstenen brengt ze naar de andere kant van de vijver. De kinderen kunnen naar hartelust van de speel- en klimtoestellen gebruik maken inclusief trampolines. De glijbanen met als hoogtepunt de waterglijbaan nodigt iedereen uit om van deze attracties gebruik te maken. Een scooterbaan waarbij de kinderen zelf kunnen rijden en sturen is een onderdeel van de vele speelmogelijkheden. Onze hengelvijvers bieden de mogelijkheid om voor de liefhebbers zelf op forel te vissen en de vissen die u heeft gevangen mag u mee nemen naar huis. In onze kaarsenmakerij kun je volgens de eeuwenoude methode zelf kaarsen maken en uiteraard mogen deze kaarsen meegenomen worden naar huis.

 

 

De Spelerij/ Uitvinderij!* De Spelerij/ Uitvinderij!, Dieren
"De Spelerij en de Uitvinderij" is een volstrekt unieke plek om te spelen en te ontdekken. Ook aan de zo belangrijke veiligheid is op deze bijzondere plek natuurlijk alle aandacht besteed, al zullen door de speciale vormgeving sommige aspecten anders benaderd moeten worden. Elke bezoeker kan zich veilig vermaken. Naast het spelen in De Spelerij kan er gewerkt worden in De Uitvinderij.

 

 Buitengewoon veelzijdig...Actief Hattem...met 40 arrangementen !!!
Welkom op de grens van de provincie Overijssel en Gelderland. Welkom in Hattem, het historisch Hanzestadje op de NW.Veluwe.
“Nou breekt mijn klomp” zegt u als u deze enorme klompen in Hattem ziet. Een unieke belevenis! En dan nog pistoolschieten óf boogschieten, kanoën en fietsen. Een sportieve, niet té zware en bijzondere ‘safari’ voor jong en oud.

 

Speeltuin Megapret | Het speelparadijs in Gelderland voor de hele familieLievelde, Speeltuin Megapret
Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland. Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret. Het enorme oppervlak van het park maakt het de ideale speelplek voor kinderen. Ga er een dag met het gezin op uit, plan het kinderpartijtje van uw zoon of dochter in of neem de kinderen van uw basisschool mee op een schoolreisje naar ons kinderpretpark.

 

De Scherpenhof Recreatiecentrum De Scherpenhof
Recreatiepark De Scherpenhof, prachtig gelegen aan de IJssel, beschikt sinds de zomer van 2005 over een mega overdekt speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 14 jaar. Behalve ons speelparadijs zijn er op het recreatiepark verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken in combinatie met Play City, zoals: bowlen, het buitenzwembad, de buitenspeeltuin en het speelstrand met waterglijbanen en trampolines.

 

 

GeoFortOntdek GeoFort
GeoFort is een educatieve attractie op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie op het gebied van cartografie en navigatie. Op GeoFort maakt de bezoeker kennis met oude en nieuwe geotechnieken in de GeoExperience, het ‘intelligent’ doolhof en de Vleermuisspeurtuin.

 

 

Ponypark City
Ponypark City
PonyparkCity, Voor uw avontuurleuke vakantie een uniek vakantiepark die jaarlijks meer dan 100.000 gasten mag verwelkomen.

watermuseum* Watermuseum
Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten rond zoet water in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Zoet water wordt steeds schaarser in de wereld. Er worden zelfs oorlogen gevoerd om zoet water en de verwachting is dat water net zo kostbaar wordt als olie. Niet voor niets dus is deze eeuw door de VN uitgeroepen tot eeuw van het zoete water.

Openluchtmuseum
Het Nederlands Openluchtmuseum
In het Nederlands Openluchtmuseum komt het verleden tot leven. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen boven aan het dagelijks leven van vroeger. Het leukste dagje uit voor de hele familie. Elke dag open vanaf 24 maart 2017.


SchatEiland Zeumeren* SchatEiland Zeumeren
Ben jij klaar voor een avontuurlijk dagje uit? Kom dan naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5.500 m). In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw; een tijd van scheepvaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.
Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven en goudzoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen, bootjes besturen en nog veel meer

Archeon
Archeologisch Themapark
Ontdek de wereld van de geschiedenis in onze prehistorische hutten, Romeinse gebouwen en middeleeuwse huizen.Doe mee aan een overvloed aan activiteiten zoals; vlotvaren, boogschieten, schminken, vilt maken, boomstamkanovaren of excerceren met een echte Romeinse soldaat!

Jan Klaassen Het Land van Jan Klaassen, grootste pretpark van de Achterhoek
*Grootste Poppentheater van Nederland
*Buitenspeeltuin van 30.000 m2
*Indoorspeeltuin van 2.000 m2
*Jan Klaassen trein
*Turboglijbaan met matjes
*Zweefauto\'s
*Waterspeeltuin     *Restaurant     *Souvenirs shop     *Poppen Museum

 

 

Kinderen KankervrijMet uw steun winnen kinderen jaren eerder van kanker.
Steun Kika, met uw steun winnen kinderen jaren eerder van kanker.vanharte.nl
Vanharte.nl: de leukste feest site van Nederland

Wie meer wil weten over feesten en feestvieren, is bij ons aan het juiste adres! Het wordt pas een feest, als u bij VanHarte bent geweest.

Waar zullen we heen gaan!
Alle recreatietips onder een dak, dat kan alleen op waarnaartoe.nl. Een dagje weg of een week op de veluwe, op waarnaartoe.nl doet iedereen leuke ideen op voor recreatie in Nederland.

Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar. Te midden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over 450 comfortabele hotelkamers en sfeervolle restaurants. Alle arrangementen in Wunderland Kalkar richten zich op een all-inclusief formule, waarbij de overnachting, de vrijetijdsfaciliteiten, het eten en de drankjes zijn inbegrepen.

 

De Koperen EzelDe Koperen Ezel
Bij de Koperen Ezel kunt u voor een dag(deel) een ezel huren, waarmee u op een ontspannen manier de omgeving van de boerderij in Epe kunt verkennen, wandelend of met een huifkar.Wanneer u een ezel huurt, krijgt u standaard twee picknickmanden mee. Die draagt de ezel gedurende de wandeling op zijn rug. Vanzelfsprekend kunnen wij ervoor zorgen dat de manden gevuld zijn met heerlijke lekkernijen, maar u mag natuurlijk ook uw eigen etenswaren meenemen.

 

Sprookjes,ValkenburgSprookjesbos
Het Sprookjesbos ligt in het hartje van de bekendste Limburgse toeristenplaats, Valkenburg a/d Geul. Het is een themapark dat in eerste instantie is bedoeld voor uw kinderen. Maar als u eenmaal in het schitterende Sprookjesbos rondloopt, merkt u al snel dat het voor u ook heel leuk is. Wie vindt het niet heerlijk om oude herinneringen op te halen terwijl u kijkt naar een van de vele fraai uitgebeelde sprookjes. Ze zijn er allemaal, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Roodkapje en de Boze Wolf, de Exotische wereld van Duizend-en-één-nacht en de overal en altijd aanwezige Kabouters.


Dolfinarium Dolfinarium
Geniet van een dagvullend programma met maar liefst 11 verschillende shows en voorstellingen! In de allernieuwste blacklight show van Nederland, ontmoeten Spetter en zijn vriendjes de slechteriken van de zee. In de grote onderwaterwereld wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Zal het Spetter lukken om zijn droom uit te laten komen? En zijn de vriendjes de waterheks écht te slim af? Het park is momenteel beperkt geopend en opent haar deuren weer op 14 februari t/m 1 november 2015.

 

Kas en Roos Ontmoet Kas en Roos
We wonen in Gelderland. Je kunt ons vaak vinden in een mooi natuurgebied of in een oud kasteel. Lekker struinen door oude bossen, kijken naar planten en beestjes of terug naar de tijd van de ridders. Gelderland is echt te gek! Ga je met ons mee op ontdekkingstocht?

 

Kinder uitjes.
De website voor (groot)ouders & kids! (uniek en anders!)

Op Kinder-Startpagina.nl vindt je de leukste linken naar Websites die geschikt zijn voor kinderen!

Uit met kinderen

De wereld is mooi!!

Waarnaartoe.nl Alle uitjes voor de kids op één site!


Familiepark DrievlietFamiliepark Drievliet
Dagje Drievliet! Wie wil dat nu niet.Nieuwe attractie: Theeleut Eind juni is de prachtige, geheel in Delfts Blauw gedecoreerde, carrousel ‘de Theeleut’ in gebruik genomen. Neem plaats in de kop en schotel en bepaal zelf hoe hard je draait. De achtbaan Dynamite Express is in de sector attractieparken een van de grootste investeringen in Nederland die dit jaar in een nieuwe attractie worden gedaan. Voor de kleinste bezoekers van Drievliet is er nu de treinbaan El Loco; maak een avontuurlijke rit door de mijn van Dynamite City.

 

Atractiepark SlagharenAtractiepark Slagharen
Beleef een avontuurlijke dag met je familie en vrienden. Vliegen, varen, rijden, glijden, klimmen, zweven, duiken, zwemmen…. alles kan. Je hebt onbeperkt toegang tot meer dan 40 attracties en shows. Dat betekent dat je zo vaak als je maar wilt in jouw favoriete attracties mag. Kom het zelf beleven en ook jij zult zeggen: Slagharen, daar geniet je nog het méést!

Hellendoorn Avonturenpark
Hellendoorn Avonturenpark

Plezier voor jong & oud! Ontdek en beleef de meer dan 30 attracties & shows van Avonturenpark Hellendoorn nu al op onze website.


De Efteling De Efteling
De Wereld vol Wonderen De Efteling neemt al meer dan vijftig jaar een wonderlijke positie in op de nationale en internationale markt van dag- en verblijfsrecreatie. Die bijzondere plaats creëert de Efteling door een pluriforme interpretatie en presentatie van een sprookjesachtige thematiek. Voor de Efteling staan die bezoekers en een betoverende, verbazingwekkende invulling van hun korte vakanties helemaal centraal.

 

Drouwenerzand AttractieparkDrouwenerzand Attractiepark
Drouwenerzand Attractiepark heeft alles in huis om van een gewone dag een feestdag te maken, een sensationele dag zonder beperkingen: wie wil dat niet! Voorbij de toegangspoort begint het grote paradijs voor jong en oud! Eenmaal binnen geniet je ONBEPERKT & INCLUSIEF van alle attracties, frites, kroket, frikadel, hamburger, softijs, elke dag verse dagsoep, verse broodjes, koffie, thee, ranja en softijs!

kabouterlandKabouterland
Wat is Kabouterland? In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kun je als je heel stil bent het leven van de Kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden. Achter iedere bocht ontdek je weer een nieuw sprookjesachtig tafereel.Via de grote glijbaan roetsj je naar buiten de speeltuin in, waar zich ook de ingang van de Trollengrot bevindt. In deze grot leven en luieren de Trollen. Ga gerust naar binnen, maar pas op dat ze je niet zien!


Amusementspark TivoliPark Tivoli
Amusementspark Tivoli (in Berg en Dal, bij Nijmegen) ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar. Park Tivoli heeft meer dan 25 super leuke attracties waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, binnenspeeltuin, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Madurodam Welkom in Madurodam!
In het nieuwe Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is meer te zien, te beleven en vooral te doen! Madurodam is de kleinste stad van Nederland. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Nederlandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning. Madurodam is alle dagen van het jaar open.

 
BobbejaanlandBobbejaanland
Bobbejaanland is veel meer dan een attractiepark. Je kunt er ook lekker eten of gezellig slenteren tussen winkeltjes.


CORPUS 'reis door de mens'CORPUS 'reis door de mens'
Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren je darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? enz. enz.

 

Zeeland attracties
Zeelandattracties
De leukste dagattracties van Zeeland!!! Zeelandattracties.nl is een samenwerkingsverband tussen de leukste dagattracties van Zeeland!

 

 

Dagje uit en dagje weg in Nederland? Bekijk de ingevoerde uitstapjes, onze er op uit gids of de dagje uit tips
dagje uit
in Nederland. Bekijk de ingevoerde uitstapjes.

 

Weg met de kidsDagje weg met de kinderen?
Wegmetdekids.nl brengt je in contact met originele en veel verschillende uitstapjes in attractieparken, dagje uit, dierentuinen, musea, automuseum, speeltuinen, pretparken, zwembaden.

 

CactusoaseFamilie Park Cactus Oase
Beleef samen/alleen een fantastisch dagje uit in de Cactus Oase. Kuier over de (rolstoeltoegankelijke) paden door een zandvlakte met duizenden verschillende soorten bizarre, kleurrijke cactussen en andere planten.


 

Natuurmuseum Fryslân
Natuurmuseum FryslânNatuurmuseum Fryslân

Een museum voor kinderen, ouders en grootouders, natuurliefhebbers en iedereen.
Zelf doen en beleven staan centraal in het museum.

 

MovieparkMovie Park Germany
Het film- en entertainmentpark Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen zal zijn bezoekers het komende seizoen op een oppervlak van 15.000 vierkante meter het nieuwe Nickland presenteren.

 

 

Out2fun.nlOut2fun.nl
Gezellige uitjes voor families met 1 of meerdere kinderen. Hier vind je altijd originele ideeen voor een dagje weg met de kinderen, groepsactiviteiten die geschikt zijn voor de hele familie en meer leuke dingen voor een familiedag.


 

 

Pannenkoek eten
Pannenkoeken eten in Gelderland!!!


dog tag
Identiteitsplaatjes

Deze naamplaatjes worden veel gebruikt voor kinderen (denk bv. aan de vakantietijd). Maar de naamplaatjes worden ook vaak gebruikt door volwassene denk hierbij aan (zeer belangrijke) medische gegevens zoals bijvoorbeeld bij diabetes, hartpatiënten, allergieën, epilepsie, (berg)sport, vakantie etc. Maar zo zijn er uiteraard vele (persoonlijke) voorbeelden te noemen.

 


top
naar boven


vorige


Laatst aanpassing op 3 maart 2017